Nota de premsa…

Les AMPES, les grans desconegudes.

S’apropa l’inici del curs, les famílies anem recordant tot el que hi ha pendent per tenir-ho tot preparat i en cas de dubte, els missatges als grups de classe poden ser una solució per no deixar-se res.

Les AMPES també comencen a ficar-se en marxa i s’han de buscar nous membres per completar les Juntes d’aquestes associacions. S’acostuma a fer una crida per captar mares i/o pares voluntaris/es que vulguin implicar-se i dedicar el seu temps de forma altruista, però tothom tenim feina i costa cada cop més. De vegades fins i tot la gent ho ha de deixar abans per motius diversos.

Al setembre començarà l’escola i la direcció informa a les famílies, però que es l’AMPA?

Aquesta és la pregunta!!!

A les AMPES gestionen menjadors, acollides de matí i tarda, activitats extraescolars, festes, casals d’estiu, trobades, xerrades, l’equipament esportiu, bates, i algunes també socialització de llibres i transport. Tot actualitzat a la web i xarxes socials.

Sense oblidar-se de les aportacions que fan a les escoles per la compra d’equipament, ja que els recursos per part de les administracions són escassos.

Totes les famílies hauríem de ser de l’AMPA de l’escola, és un benefici per a tot l’alumnat, lluitant sempre per no perdre qualitat ni serveis i oferir opcions per conciliar la vida familiar i laboral, les coses no es fan soles.

S’ha de conèixer i valorar més la feina que es realitza en aquestes associacions i COL·LABORAR. No serveix dir-ho de paraula o la típica resposta “ja pago la quota”.

Reflexionem durant aquests dies, el que es necessita són mans i famílies que aportin noves idees.

Us esperem al setembre!!!!

 

Eloi Castellnou

President de l’AMPA Escola la Mitjana